Головна\Події\Книжковий ринок

Події

08.02.2010|21:32|Буквоїд

Невідомі захопили «Сяйво»

Увечері 8 лютого група із близько 50 осіб у чорних шапочках захопила столичний магазин «Сяйво». Працівників книгарні викинули на вулицю без верхнього одягу та речей.   

Як повідомив «Буквоїду» власник мережі «Книжковий супермаркет», до якої належить «Сяйво», Костянтин Клімашенко, зараз нападники забаракадувалися у магазині.

«Ми викликали міліцію, але поки що вона лише споглядає за книгарнею. Поки що не зрозуміло, хто саме увірвався до книгарні. Нападники закрили вікна плакатами», - розповів він.

Нагадаємо, що 9 листопада 2009 року директору книгарні Аллі Лазуткіній надійшов лист від заступника голови Шевченківської райради Олександра Федоренка. Він повідомив, що 16 вересня 2009 року відбувся аукціон з продажу приміщення на Червоноармійській 6, яке книгарня займає останні 48 років. Приміщення книгарні купило ТОВ «Абріль-студіо». Як свідчать дані київського управління статистики, надані адвокатам «Сяйва», фірма ця «молода» - на момент аукціону не було і двох.  

   

Додаткові матеріали

Як продавали «Сяйво»
03.12.2009|13:46|Події
Звернення колективу книгарні «Сяйво» до Президента Ющенка
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

1 2
09 лютого 2010, 13:34|Shef:
Вже штурмують:
http://obkom.net.ua/news/2010-02-09/1245.shtml
09 лютого 2010, 11:06|Нора:
Так, вже час шикуватися в чергу за орденами від Вашого президента за "принципову позицію" на виборах. А "пси демократії" будуть щодня йому капці в зубах підносити, власне, вже почали це робити. Нас попереду чекає багато цікавого, ви й оком не змигнете, як усьо буде донбас. Я знаю, як це там робилося, уж повірте.
09 лютого 2010, 09:23|преображенский :
Нора, а почему Вы не идете к магазину с ломакой? И почемудрузей туда не ведете? Или Вы уже там, как спецназ? Кстати, про Януковича это был превентивный удар. Ведь все равно без упоминаний о нем не обошлось бы. Как вижу, не ошибся. Да, уважаемая Нора, милиция куплена - но еще со времен Кучмы.
09 лютого 2010, 08:34|Капець:
Нагадаю вам, як профукали "мистецтво" за часів яника в прем"єрах. однієї ночі викинули всі книжки надвір (!) прикриваючись тим, що приміщення належить міністерству аграрної політики (по інший бік арок біля нацрадіо). міністерство, мовляв, не вміщається в своїх кордонах і давай наші квадрати назад. зробили ремонт (за державний кошт), а потім за одну гривню передали у власність ківалова. за рік чи за два (ну, може три) ківалов отримав орден героя україни з рук ющенка. тепер там магазини, але не книжкові. мало того всього - під час другого пришестя яника після помаранчевої революції, продали землю в арках, що по суті є ТРОТУАРОМ під магазини. ось побачите, за рік-два ющенко від яника теж орден отримає :-((
09 лютого 2010, 04:02|Інспектор Петренко:
Без паніки, все врятуємо, злочинців покараємо.
09 лютого 2010, 01:58|Shef:
Міліція перепродається у першу чергу.
Зараз дядя Азаров стане у керма і всю цю, як він казав, "парнаграфію", тобто українські книжки, взагалі знищать.
09 лютого 2010, 01:49|Нора:
Та тут би не завадили мордовороти з ломаками, а не технічно грамотні читачі! А от чому міліція не рятує майно? Вже перепродалася?
09 лютого 2010, 00:50|why:
де ж молоді, здорові, технічно освічені книголюби, котрі могли б зараз, принаймні, відключити тим, самозабарикадованим рядовим, електрику, опалення, а може, якщо висунуться, й сфотографвути та показати в інтернеті їхні пики? де юристи, що могли б, для початку, скласти і подати до суду позови від працівників книгарні на компенсацію моральної шкоди.....
09 лютого 2010, 00:07|Hollander:
Все! почалось! результат виборів фактично відомий! Треба озброюватись! ;(
09 лютого 2010, 00:02|преображенский::
Ти не правий! Профукали магазин Черновецький із ділками, а пахан у них хто? Правильно, бугор Яник!
1 2
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»