Головна\Події\Культура

Події

01.09.2010|15:41|Буквоїд

Сергій Жадан та «Собаки в космосі»: Інтернет-сингл «300 китайців»

З 1 вересня на сайті www.artvertep.com завантажуйте нові музично-поетичні композиції від «Спортивного клубу армії»: «Берці» та «300 китайців».

Топ-книги від Yakaboo
  • Элизабет Гилберт. Есть, молиться, любить
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры

2-го вересня о 14.00 на сайті www.artvertep.com розпочнеться чат із Сергієм Жаданом та «Собаками в космосі» присвячений випуску нового сингла та найближчим концертам «Спортивного клубу армії».

Попри гастрольне затишшя та відсутність активної концертної діяльності, співочий тандем Сергія Жадана та «Собак у космосі» не знає творчого спокою, повсякчас занурюючись у незамулені джерела народно-пісенної творчості. Цього разу мистці пропонують Вашій увазі нові записи, зроблені в Харкові, на студії християнського року «W-Studio» звукорежисером Віталієм Єфремочкіним. Зведенням та мастерінгом опікувалась дніпропетровська студія «М3Sound» в особі Андрія Карачуна.

Записаний матеріал свідчить про новий етап у творчому поступі колективу, його моральне та громадянське дорослішання, і, вочевидь, буде мати продовження у вигляді нового альбому. Тож гарних Вам вражень від зустрічі з прекрасним!

Нагадаємо, музичний альбом Сергія Жадана та його земляків з гурту «Собаки в космосі» під назвою «Спортивний клуб армії» побачив світ наприкінці 2008 року. Тоді ж проект було представлено «наживо» в концертному турі містами України, Польщі та Німеччини.

Випуск нового матеріалу підготовлено до вересневих концертів колективу, котрі відбудуться 15 та 16 вересня в Берліні та 18 вересня у Варшаві. Тож слідкуйте за детальнішою інформацією.

Вся дискографія Сергія Жадана:

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга
Книги від Yakaboo

Коментарі  

Поки ще немає жодних коментарів, Ви можете стати першим, хто висловиться!
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»