Головна\Події\Зустрічі

Події

14.10.2010|18:21|Буквоїд

«Суботник» Володимира Чепового

16 жовтня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка» (Київ, Книжковий ринок, метро Петрівка) відбудеться «Суботник» Володимира Чепового: «Зустріч на Перехресті. Як користуватися формулою Щастя?»

Топ-книги від Yakaboo
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры
  • Владимир Чеповой. Перекресток (с автографом автора)

Автор книг «Перекресток» і «Самая честная игра» розкриє секрети створення  Людини Щасливої.

Володимир Чеповий – не лише письменник.  Бізнесмен, співвласник видавничого бізнесу,  автор майстер-класів, і просто Щаслива Людина, говорить лише про те, що особисто перевірив, лише про те, що на 100% сприяє досягненню успіху і формуванню в своєму житті «щасливих» обставин.

Прочиняючи  таємницю формули щастя, Володимир говорить: «У людини немає покликання вище, ніж бути щасливим і ділитися своїми  досвідом з близькими. Ми часто про це забуваємо, занурюючись в стрімкий вир незліченних життєвих проблем, прагнучи досягти лише фінансового успіху. Проте, справжнє задоволення від досягнутого приходить лише з отриманням внутрішньої гармонії».

Спеціальний подарунок всім покупцям  книги «Перекресток» -  сертифікат із знижкою  50% на майстер-клас Володимира Чепового  «Успіх через самореалізацію. Як користуватися формулою Щастя» .  Майстер-клас відбудеться 30 жовтня. Організатор майстра-класу - Агенція професійних подій  SPEAK UP.  Детальніше: http://www.speakup.com.ua/index.phtml?m=3&mm=308&n=1&l=

 

Партнери  «Суботників» – книжковий портал «Буквоїд», літературний конкурс  «Коронація слова»,  агенція  професійних подій  «SPEAK UP»,  видавництва: «Клуб сімейного  дозвілля», «Нора-Друк», «Грані-Т»

Інформаційна підтримка – «Главред», «Профиль»,  портал  «Mail.ru», газета «Точка», «Газета по-Киевски», спільнота блогів  «Сумно.ком», телеканал «Рада».

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга
Книги від Yakaboo

Коментарі  

14 жовтня 2010, 22:46|123:
Читав колись. Напевно завітаю
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»