Головна\Події\Премії

Події

06.03.2011|22:55|Буквоїд

Василь Шкляр: Єжи Гоффман зацікавлений у екранізації «Чорного ворона»

Екранізацією роману «Чорний ворон» українського письменника Василя Шкляра зацікавився польський режисер Єжи Гоффман. Про це повідомив сам письменник в інтерв´ю телеканалу «ТВі».

«Мені сьогодні телефонував, резонанс пішов дуже далеко. Телефонували з багатьох країн. І до речі, з Польщі, сказали мої знайомі художники, що говорили з Єжи Гофманом. Гоффман дуже зацікавився , він мене підганяє. Щоб я швидше дав, якщо не сценарій, то синопсис. І він готовий буде знімати. Ось це буде жест», - повідомив Василь Шкляр.

Крім того, письменник заявив, що не візьме тих грошей, які можуть зібрати люди для нього як альтернативу Шевченківської премії. «Якщо люди якісь гроші зберуть, я їх віддам на кінофільм. Адже ви знаєте, триває всенародний збір коштів на екранізацію цього роману», - підсумував письменник.

Інформація: ЛІГАБізнесІнформ

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

07 березня 2011, 12:23|Спілберг:
Гофман сподівається на гонорар за нову екранізацію Весілля в Малинівці. В головних ролях будуть П'єр Рішар і Саманта Фокс. Зараз уточнюються банківські реквізити зірок.
07 березня 2011, 10:23|Богдан:
При всіх можливих нюансах Шкляр - молодець! І з висловлюваннями його не розібрались тільки ті, хто не може сприйняти крики відчаю людини, що реагує на розклАд мовної території. "Залишенець" - сильнющий роман. Люди це так і так бачать. Взагалі-то ситуація нормальна для держави станом на сьогодні. Що ж ми хотіли, щоб регіонщики грали проти своїх правил?
07 березня 2011, 10:14|Oleksa:
Василю дійсно потрібно створити офіційний рахунок чи то на майбутній фільм чи на подальший розвиток, не має значення. Ті хто прочитали Чорного Ворона, залюбки добоможуть і не потрібно цієї допомоги соромитись. А якшо Гоффман узявся за справу, то фільм вийде гарний, головне не тягнути з цим, зараз найкращий час для цього фільму.
07 березня 2011, 09:44|mnk:
то пропоную Василеві зробити заяву, у якій вказати: ось рахунок, хочете допомогти - надсилайте, я потім, як зберемо, оприлюдню особисто список усіх благодійників фільму. Поіменно, навіть якщо дали 100 гривень. Чи хай блог заведе, чи з Буквоїдом домовиться про окрему сторінку, щоб було прозоро усе. Та й Гофман, якщо готовий знімати, також може якогось листа написати.До речі, сценаристи є, які б також могли долучитись консультаційно принаймні, і це також був би і жест, і благодійний внесок, і справа.
07 березня 2011, 06:09|Юрій:
Низький поклін і шана цьому насправді великій людині!!!
06 березня 2011, 23:49|Вуйко:
Слюшей дарагой вано, а ті дюмал адін умній, ах... вах?
06 березня 2011, 23:44|Nadya:
Yvajau Goffmana ,yvajau Schklyara
06 березня 2011, 23:41|Вано:
И всёже любя пиарится бандерлоги....
06 березня 2011, 23:25|Марина:
Приємно бачити, що в країні ще залишились чесні люди
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»