Світ особистості

Крайон та великий перехід в серцях і душах

Крайон. Великий переход / Ли Кэрролл. – М.: Эксмо, 2010. – 320 с.

Світ так чи інакше змінюється. Мова йде про появу особистості нового типу, іншого формату. І про те, що над цим давно працюють мислителі, філософи, творці, - усі ті, хто попереду на шляху модернізації системи цінностей.

Лі Керролл - автор, що обрав художню технологію вираження філософської думки через моделювання оцінок сучасного буття Божественну силу, створив надзвичайно впливові образи. Чи то говорить Марія Магдалина, чи то транслюється сповідь Найвищої Ради Сиріусу, - найважливішим виступають безпосередньо змістовні, ціннісні постулати. Коли за магічними тінями стоять прості пояснення та рекомендації, вони, як виявилося, мають величезний попит серед людей. Феноменальний вплив на людину, яка не розучилася мислити. І не тільки. Насправді, все, що надається Крайоном, є натуральним синтезом буття, претензією на творення великих змін у цивілізації, втілення у життя не стільки революції духа, скільки пробудження духовного почуття. Наведемо приклади.

Здається, ще ніхто так не пояснював силу звуку так сміливо та всеосяжно, як це робить Лі Керролл у вигляді надлюдського Крайона. Феномен злиття звуку зі світлом, наприклад. Або дію спрямованого наміром багатьох людей звуку – коли тисячі людей співають одну пісню, і при цьому їх намір ненасильницький, - генерована ними сила здатна зупинити агресію. Неможливо переоцінити написане про вплив звукових вібрацій на лікування. Це не фізичний, а скоріше енергетичний процес. І знову взаємодія звуку та світла, створення явища взаємодії матерії та енергії, перетворення енергії у матерію. «Коли звук генерується на високому рівні розуміння й майстерності, він може призвести до перетворення енергії у матерію», - каже автор. Так, за його переконанням, «звук, генерований у такий спосіб, здатен досягти пухлини і перетворити її у світло, в енергію, і тоді пухлина зникне». На практиці можна згадати історичні підтвердження. Той  самий Альберт Швейцер наполегливо працював до 90 років, і єдиною формою поповнення енергетичних резервів у нього залишалася гра та слухання органної музики, переважно Баха. У своїй безмежній зосередженості він ніколи не стикався із хворобою, а помер так тихо й спокійно, «як опадає листя». Майже такий самий досвід залишив і інший Альберт – Ейнштейн, який використовував гру на скрипці для зосередження та розслаблення. Прикладів поєднання енергетики зі звуком багато, й вони насправді переконливі.

Найважливіший постулат Крайона – піднесення жіночої ролі у майбутньому нашої цивілізації. «Повернення жіночого знайде вираз не тільки через жінок, а й в діях чоловіків», - переконаний автор теорії і практики майбутнього. І сакральна частина цієї філософії ось у якій аксіомі: «…Частково повернення божественного жіночого полягатиме у зміні ставлення до Землі, оскільки насправді Земля - жіночий аспект у колективній свідомості людства». Рівновага чоловічого та жіночого автор вважає запобіжником вибуховості сучасного світу, тому радить повернутися до неї.

Або ще важливі для сучасної людини твердження. Задля здійснення великого переходу «від долі до світла» Крайон, зокрема, радить спочатку позбутися залежності від електромагнітних приладів, синтетичної одежі, їжі, опанувати вегетаріанську філософію, обрати гармонійне оточення, почати медитації, викреслити ненависть та помсту на користь любові, утримуватися від спілкування з людьми «з низькими вібраціями», прагнути до служіння прекрасному. 

Загалом книга «розшифровує» багато проблемних аспектів життя сучасної людини, спонукає її жити у декількох вимірах одночасно замість звичного одного. Спонукає повернутися до духовних цінностей, надає досить цікаві трактування молитви, сили мислення та намірів.

Може, в цьому і є таємниця популярності цієї книги. Людина відчуває цивілізаційні зміни у світі, але вагається щодо особистого шляху, щодо прийняття відповідальних рішень. Напевно, внаслідок нечуваної концентрації позитивної енергетики книги Крайона, легкості оперування із тими чисельними загадками, які турбують людство, вона має такий шалений успіх. У будь-якому випадку, із появою цієї книги космічний урок відбувся, людина отримала новий досвід.         

Додаткові матеріали

Посібник із керування сильною статтю
«Місіс Володимир Набоков» як цікавий урок для жінок
Топ-5 книг для жінок
Людина і успіх: філософський погляд
Топ-5 книжок від Валентина Бадрака
Людина-місія або людина-рослина. Перший виклик особистості
«7 принципів побудови щасливої сім’ї» від Валентина Бадрака
Навчання любові: декілька важливих кроків
Лідерство за італійським рецептом
Технологія успіху від НЛП-тренерів
Людина – продукт любові
Історії успіху – перший крок до креативного моделювання
«Світ особистості». Вступ до авторського проекту
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

Поки ще немає жодних коментарів, Ви можете стати першим, хто висловиться!
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»