Головна\Новини\Книга тижня

Новини

25.07.2009|20:45|Буквоїд

Олесь Ільченко. «Місто з химерами»

«Місто з химерами» - чи не перша в українській літературі оповідь про долю і творіння архітектора Владислава Городецького.

Топ-книги від Yakaboo
  • Джон Грэй. Мужчины с Марса, женщины с Венеры
  • Владимир Чеповой. Перекресток (с автографом автора)

Ця розповідь історично достовірна, й водночас містична, детективна. Знаний київський будівничий став леґендою ще за життя. Жоден з більш як сотні чудових київських архітекторів не привертав такої широкої уваги. Цей художній твір про життя зодчого, життя часто більш неймовірне, ніж найсміливіші вигадки. А Київ - місто найвищого творчого злету Городецького, - як побачить читач, і досі приховує багато таємниць.

Олесь Ільченко. Місто з химерами. К.: Грані-Т, 2009, - 160 с.

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга
Книги від Yakaboo

Коментарі  

04 серпня 2009, 10:05|Хаус Ph.D.:
Ільченку - "плюс" за оригінальну розповідь про Владислава Городецького, а головне - про містичне місто Київ. Справді, його ще треба осягнути. Гарний, захоплюючий, легкий текст. А буде продовження теми?
31 липня 2009, 10:35|fiat nox:
Нарешті Київ отримав свій невеликий епос, нехай і в примхливо-оригінальній формі й формально начебто присвячені одній людині, архітертору. Дякую авторові!
30 липня 2009, 12:14|кіевлянинъ:
по-украински читаю мало, но эта книга понравилась. Автор, видно, не одну неделю сидел в архивах. Жаль ушедшего Киева, той эпохи. Узнал много нового об архитекторе Городецком
30 липня 2009, 10:37|Sona:
Прочитала книгу на одному диханні,Київ відкриває свої таємні обличчя. Книга захоплює і спонукає вдивлятися в будинки і уявляти людей , які ходили по цьому місту, творили його та насичували своїми емоціями багато років назад.
Книга дійсно є готовим кіносценарієм,який знайде свого режисера.Дуже хочеться продовження та розгорнення сюжетних ліній, яких є багато у книзі. Дякую автору за моє відкриття Києва! Чекаю нових!
29 липня 2009, 11:03|maximum:
Прочитав детектив Ільченка. Не полінився, пройшов із друзями Києвом за вказаними "містичними" адресами. Все співпадає! Виявляється, наше місто не гірше якогось Парижа. Дивина!
27 липня 2009, 11:42|Наталя:
Не думала, що про архітектора можна написати таку цікаву книгу. Справжній містичний детектив. Прочитала за два дні. Гарно. Як на мене, готовий кіносценарій!
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»