Новини

28.09.2010|09:30|Буквоїд

Лук’ян Адвокат. «Війна, якої не було»

Ця книжка складається з чотирьох частин, перша — про князівські часи, друга — про козаків, третя — про повстанців, а остання — про партизан.

Зображені в ній персонажі поєднані спільним ворогом і родинними зв’язками, спільною метою — захистом Батьківщини. Усі чотири головні герої — Лук’яни. Усі вони зі Львова: перший — воєвода, другий — шляхтич, третій — студент, останній — адвокат. Перший став королем, другий — гетьманом, третій — прем’єр-міністром, а останній — президентом. Хоча живуть вони у різних епохах (між ними 10 поколінь), їх поєднує боротьба за незалежність, відсутність компромісів та відданість своєму народові.

Автор просить не сприймати цю книжку як історичний роман. Ця історія наснилась йому однієї спекотної літньої ночі, і він просто акуратно занотував її. Всі події та персонажі роману є виплодом сонної уяви людини, що жила в XXI столітті та була переконаним циніком. Через те навіть персонажі, які випадково подібні до реальних історичних персон, вчиняють дії, яких насправді ніколи не вчиняли, а інколи опиняються у місцях та часах, у яких бути в принципі не могли.

 

Лук’ян Адвокат. Війна, якої не було. Роман-бурлеск, або Сон в літню ніч. — К.: Видавництво агенції MSBrand Corporation, 2010. М’яка палітурка, 136 с.

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

Поки ще немає жодних коментарів, Ви можете стати першим, хто висловиться!
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»