Новини

25.02.2011|21:46|Буквоїд

Шахрайські пригоди від Макса Кідрука

Вже 1 березня у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» вийде друком перша частина веселих та відчайдушних пригод від Макса Кідрука - «Навіжені в Мексиці».

Ці хуліганські оповідання – це розповідь про двох «навіжених», друзів Макса і Тьоміка, які намагаються нашвидкуруч сколотити собі багатство, гасаючи світом й займаючись бізнесом по-українськи (себто, всякими махінаціями). Своїми карколомними аферами й пригодами ця парочка одночасно нагадує Остапа Бендера та Індіану Джонс, яких перемістили до фільму «Страх і ненависть у Лас Вегасі». Читаючи «Навіжених у Мексиці» письменниця та лауреатка Шевченківської премії Галина Пагутяк не стримувала емоцій: «Чи не вперше я вголос сміялась, читаючи рукопис. Чудовий шахрайський роман. Побільше б таких… Поєднання блискучого гумору та глибокої іронії». 

Чудовий гумор, напружений сюжет, колоритні образи «навіжених» друзяк Макса і Тьоміка розвіють зимову нудьгу та неодмінно зігріють серце гарячим повітрям далекої Мексики. Автор цього пригодницько–комедійного роману Макс Кідрук радить прочитати його усім романтичним відчайдухам:«Навіжені в Мексиці» настійно рекомендуються всім тим, хто віддає перевагу навіженим пригодам перед глевким комфортом та домашнім спокоєм, для кого шерхіт вітру, заміняє найсолодшу музику, а сама дорога і є життям. Всі історії написані майже на реальних подіях». 

А вже у квітні вийде друком друга книжка циклу веселих пригод від Макса Кідрука «Навіжені в Перу», в якій друзі Макс і Тьомік, продовжуючи свої пригоди американськими континентами, відсвяткують Новий Рік на березі легендарного озера Тітікака, викрадуть слона та влаштують справжню українську гульню у самому серці Перу. Отже, Індіано Джонс і Остапе Бендер, посуньтеся. Навіжені йдуть!

коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

25 лютого 2011, 22:54|Граб:
Українською багатство не "колотять", а -"клепають"
Додати свій коментар:
Ваше ім'я 1000 залишилось Ваш коментар підтвердіть, що ви не робот: Якщо Ви не бачите свій коментар на сторінці після введення, натисніть кнопки Ctrl+F5

Партнери

Культреванш - Богемний Вісник
Захід-Схід
Грані-Т
ЛітАкцент
Нора-Друк
Кріон
Видавництво Жупанського
Книгоспілка - всі українські книги і видавництва
BookLand.net.ua
teatre.com.ua :: сучасний театр в Україні
КНИГАРНЯ 'Є' - мережа книжкових магазинів
Видавництво ТЕЗА
NiceDay | Все про кіно, музику, книги
УкрВидавПоліграфія
Часопис української культури
Прокат книг
Видавництво Фоліо
Всесвіт
Оsтаnnя Барикада
Молода Література
Молода Література
Публікатор
ArtVertep
Коронація Слова
ЛИТФЕСТ
Українськa літературнa газетa
Интернет-голосование «Лидеры нации»